top of page

CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS

CTG FOTO.jpeg

Història del Club

Els inicis de la història del Club Triatló Granollers es remunten a l’any 2.001. Aquest any, amb motiu del 10è aniversari de la colla castellera de la nostra ciutat, els Xics de Granollers, una desena d’amics castellers es van proposar realitzar una activitat esportiva que reflectís, en certa manera, la duresa del món casteller. No van trobar res millor que un triatló: esforç, resistencia, duresa, adrenalina, …i per començar, una ciutat propera: Mataró.

El 27 de juliol del 2.001 participen en el 1r Triatló Sprint de Mataró. El resultat: van quedar enganxats!!! Sense tenir en compte els resultats, molt discrets si es que s’han de qualificar d’alguna manera, havien disfrutat com camells entrenant i competint.

 A partir d’aquí van anar participant en els triatlons de Vilanova i la Geltrú, Badalona, Empuriabrava, Sant Feliu de Guíxols, etc…. Tot plegat va ser tant motivant que al final de la temporada ja ens plantejavem crear un club a la nostra ciutat. Es van iniciar els tràmits per crea-lo conjuntament amb alguna de les entitats esportives ja existents a la nostra ciutat però davant la impossibilitat de dur-ho a terme es van plantejar crear-lo ells mateixos.

Actualment integren l’entitat uns 150 membres de totes les edats i condicions: des de joves de 14 anys fins a veterans de més de 50 i des de novells en triatló i/o duatló a triatletes que han finalitzat diversos Ironmans o fins i tot triatletes d’ultradistancia (doble, triple, deca i doble deca IRONMAN).
 

bottom of page